.
Dimasa Grupo | Política de Qualitat i Medi Ambient
Política de Qualitat i Medi Ambient
dimasa grupo, política qualitat, medi ambient, codi ètic
10468
page-template-default,page,page-id-10468,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

El nostre compromís amb un codi ètic

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

 

 

La Direcció de DIMASA GRUPO desitja fer públic als seus membres i a qualsevol part interessada, el seu compromís amb l’excel·lència empresarial, el que inclou qualitat en el producte, en el servei i en el medi ambient.

 

En l’exercici d’aquest compromís dedicarà un especial esforç a la qualitat i la protecció del medi ambient, la salut i la seguretat dels seus empleats, clients i veïns.

 

DIMASA GRUPO aplica millores per a la satisfacció dels seus clients. Aquest compromís és assumit per tots els membres de l’empresa i es concreta en els següents principis:

 

  • Protegir el medi ambient orientant les seves accions cap a la minimització dels possibles impactes mediambientals que la seva activitat pogués generar.
  • Utilitzar responsablement els recursos naturals.
  • Implantar les mesures necessàries per garantir el compliment de tots els requisits legals vigents i altres requisits que l’organització assumeixi.
  • Realitzar de forma continuada, actuacions d’investigació i desenvolupament de tecnologies i sistemes de gestió destinats a la millora del comportament mediambiental de l’empresa i a la satisfacció del client.
  • Aplicar la millora contínua per a la satisfacció del client i els requisits mediambientals.
  • El nostre principal actiu són els nostres clients, per això considerem vital la seva opinió sobre nosaltres, pel que ens esforcem per conèixer la seva satisfacció sobre la nostra activitat, productes i serveis.
  • Informar, capacitar i motivar el seu equip humà i als seus proveïdors perquè aquests compromisos siguin entesos, posats en pràctica i mantinguts al dia.

 

La present política serveix com a marc de referència per a l’establiment i revisió d’objectius, metes i actuacions emmarcats en la gestió de la qualitat i la gestió mediambiental de DIMASA GRUPO. Aquesta política serà implantada, revisada periòdicament i mantinguda al dia per la Direcció.