.
Dimasa Grupo | Dimasa Grupp presentarà les seves línies de negoci a Smagua
Dimasa Grupo presentarà les seves línies de negoci a Smagua. De la mà del nostre director tècnic, Francisco Andrés
dimasa grupo, presentació comercial, línies de negoci, Smagua, lixiviats, tractament aigües, biogàs, desodorització, dipòsits polièster, planta potabilitzadora
5714
post-template-default,single,single-post,postid-5714,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Dimasa Grupo presentarà les seves línies de negoci a Smagua

De la mà del nostre director tècnic, Francesc Andrés

06 Jun Dimasa Grupo presentarà les seves línies de negoci a Smagua

Us convidem a la nostra presentació comercial

 

Dins de les accions que Dimasa Grupo durà a terme durant la propera Fira Smagua (del 8 al 11 de març a la Fira de Saragossa), us volem informar de la nostra presentació comercial, en la qual podreu descobrir les nostres línies de negoci i la nostra àmplia experiència, nacional i internacional, al sector del tractament d’aigües i biogàs.

Serà el primer dia de fira (dimarts 8 de març) a la sala de presentacions del Pavelló 9 a les 16:30 h. Allà us esperem, perquè ens conegueu millor. La presentació serà una breu descripció dels nostres serveis i productes, una àmplia gamma de solucions que oferim als nostres clients, sempre amb l’objectiu de reduir els costos d’explotació del client.

Per explicar-vos els nostres projectes i treballs, comptarem amb la presència de Francesc Andrés, el nostre Director Tècnic. Un excel·lent professional que porta tota la seva carrera professional, més de 25 anys, al sector del tractament d’aigües, residus i biogàs. A més de la seva dilatada experiència laboral, als últims anys també ha impartit cursos i donat conferències internacionals.

La constància per la preservació del medi ambient per part dels fundadors i les noves incorporacions durant 30 anys, han convertit a Dimasa Grupo en especialistes en el tractament d’Aigües i Residus, energies renovables i eficiència energètica. Realitzem tots els nostres projectes sota el concepte “clau en mà”: estudi de viabilitat, disseny, fabricació, lliurament, posada en marxa i manteniment postvenda.

 

Dimasa-Grupo-planta-potabilizadora-autonoma

EQUIPS D’EMERGÈNCIA

Dimasa-Grupo-Lixiviados

TRACTAMENT DE RESIDUS

DIMASA-GRUPO-LIMPIEZA-BIOGAS

TRACTAMENT DE BIOGÀS

DIMASA-GRUPO-DESODORIZACION-CARBON-ACTIVO

TRACTAMENT DE GASOS

DIMASA-GRUPO-DEPURADORAS-COMPACTAS

TRACTAMENT D’AIGÜES

Dimasa-Grupo-depositos-almacenamiento

TANCS I EQUIPS EN PRFV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprofitem per recordar-vos que podeu treure entrades gratis per Smagua, i que l’equip de Dimasa Grupo estarem encantats d’atendre-vos al nostre estand (Pavelló 3 / Estand G18). Ens veiem allà.

No Comments

Post A Comment